Panouri Uden-s incalzire electrica radianta Leave a comment

Panouri Uden-s incalzire electrica radianta.

Sistemul de incalzire cu panouri radiante uden-s este cel mai eficient sistem de incalzire electrica. Va oferim o gama larga de panouri radiante Uden-s, cu consum nominal intre 100 si 700 W. Panourile Uden-s se diferentiaza prin eficienta, calitate, design, dimensiuni variabile si tehnologia montajului foarte simpla. Panourile electrice radiante uden-s sunt ideale ca sursa principala de incalzirea formand un sistem complet de incalzire Uden-s automatizat sau incalzire suplimentara folosite individual, atat in locuinte cat si in spatii comerciale.

Panourile ceramo-granite și metalo-ceramice Uden-S difera prin tehnologia de proiectare dar au o caracteristica comună conservarea termica.

Panouri Uden-s metalo-ceramice

in interior este prezenta o placă ceramică cu un element de încălzire care este “ascuns” prin presare semi-uscată sub presiune. Datorită acestui fapt, avem o distribuție mai uniformă a căldurii la suprafață și proprietăți fizice excelente: rezistență ridicată, izolație electrică, siguranță la foc, absorbție scăzută a umidității, formă precisă și aspect estetic (grosimea încălzitorului de numai 14 mm). Carcasa din metal are rol in protectie. Sunt disponibile intr-o gama larga de culori, pictate sau personalizate pentru fiecare consumator.

Panouri Uden-s ceramo-granite

sunt panouri monolitice de încălzire cu o densitate de piatră și proprietăți excelente de acumulare a căldurii. Sunt rezistente la uzură și durabile, iar porozitatea scăzută a materialului asigură o absorbție minimă a umidității. Elementul de încălzire din interior este protejat de oizolație hidro-electrică cu patru straturi, care asigură utilizarea sigură a acestora.

 

Siguranta

In producerea panourilor sunt utilizate numai materiale naturale din depozite ucrainene, germane și italiene și se utilizează tehnologii moderne de vopsire ecologică (inclusiv acoperirea cu pulbere). Prin urmare, Panourile UDEN-S au caracteristici bune de performanță ale stratului de acoperire, durabilitatea acestuia, absența mirosului atunci când este încălzit și o suprafață netedă și frumoasă. “Coacerea” vopselei (formând o acoperire monolitică de calitate pe suprafața încălzitorului) are loc într-o cameră specială de polimerizare.

Lasă un răspuns