Beneficiile încălzirii cu panouri radiante Uden-S Leave a comment

 

V-ati gandit la un  sistem de încălzire eficient  pentru locuinta,  care sa nu- i puna in pericol pe cei dragi tie, sa ofere siguranta, confort, design si de ce nu sa fie si economic? Noi va prezentam un astfel de sistem de  incalzire universal si convenabil:

Incalzirea UDEN-S:

–  instalare ușoară și rapidă, intr-o încăpere de 60 m² sistemul se instaleaza in maxim 2 zile lucratoare, cu reparația minime fara a exista deteriorari vizibile. Instalarea se poate face în etape, ceea ce este deosebit de convenabil atunci cand doriți să vedeți mai întâi eficiența încălzitoarelor;

– gestionarea sistemului este complet automatizată și cât mai simplă posibil, fiecare cameră  cu o temperatură individuală sau o temperatura setata pentru toata locuinta;

– un sistem de încălzire UDEN-S, fara griji în legătură cu spațiul suplimentar al cazanelor, despre echipamentele de ventilație, acestea pur și simplu nu sunt necesare;

– căldura se simte din primele  15 minute de lucru, camerele si obiectele din camera   sunt încălzite rapid;

–  capacitatea de energie calorica  necesară a sistemului de încălzire UDEN-S este de 1- 1,5 ori mai mică decât cea prin convecției. Întregul sistem de incalzire va funcționa în medie  numai 5-7 ore pe zi;

– faceti o economie majora la achizitionarea unui sistem de incalzire Uden-s, fara intretinere anuala si un consum mult mai mic fata de alte surse de incalzire.

–  in funcțiune, panourile UDEN-S sunt cu până la 50% mai economice decât alte sisteme de încălzire.

 UDEN-S –  Incalzire Ecologica

Este foarte important pentru noi ca încălzirea să fie si Ecologică.Toate echipamentele Uden-s sunt fabricate exclusiv din materiale naturale ecologice. Spre deosebire de sistemele de convecție Uden-S nu usuca  aerul,  nu emite produse de ardere, nu creează circulația prafului în cameră, elimină umiditatea și mucegaiul. Nu trebuie să vă faceți griji în privința sănătății, a ta și a celor dragi. Alegem un  sistem de încălzire care este fiabil si sigur , alegem  Uden-S.

–  Sistemul este sigur pentru foc (există o certificare GDPB EMERCOM din Ucraina),  poate fi lăsat permanent nesupravegheat.

– Incalzirea cu panouri radiante Infraroșu  este absolut inofensiva, echipamentul este certificat și recomandat de către Ministerul Sănătății din Ucraina pentru instituțiile de copii, preșcolari și medicale.

Sistemul  de incalzire  elegant și modern Uden-S:

– Toate încălzitoarele sunt subțiri, elegante, disponibile în diverse culori și nuanțe.

–  Incalzindu-va cu panouri radiante Uden-S puteți alege cu ușurință panouri de încălzire pentru orice stil interior,  de la minimalismul strict și hi-tech până la clasicul  interior în stil Empire.

Reprezentanții celei mai frumoase jumătăți a omenirii vor realiza în final visul unei imagini holistice a interiorului lor, în care sunt luate în considerare toate detaliile.Panourile radiante  vor fi elementele elegante și de neînlocuit ale interiorului, punctul culminant al oricărei încăperi.

Sistemul de încălzire UDEN-S va face afacerea dvs. mai reușită, fie că este vorba despre un magazin, un spațiu de birouri, o bancă sau un restaurant.

La urma urmei, acesta este un detaliu important al designului general, care, ca parte a identității corporatiste și a imaginii companiei, are și valoarea sa.

Imaginați-vă că intrați în casă din frigul care pătrunde în corp după o zi dificilă, plină de viață, vă așezați pe canapea cu o ceașcă de cafea sau ceai și relaxați-vă într-o atmosferă plăcută și caldă. În birou, muncitorii vor înceta să se gândească la o pătură caldă. Și mamele tinere vor scăpa fericit de entuziasmul pentru copiii lor, cărora le place să joace desculți pe podea.

Contactați-ne, vom răspunde la toate întrebările dvs. și impreuna vom gasi  solutia de incalzire si confort  pe care nu o veți regreta.

       Garanția producătorului  este de  5 ani, durată de funcționare continuă  de 25.

Lasă un răspuns