coperta catalogului pentru suporturile electrice de prosoapePanouriUden-s.ro comercializeaza calorifere suporturi de prosoape electric care au totodata si rol de suport pentru prosoape de baie. Orice uscator prosoape electric doriti, noi putem sa vi-l livram oriunde in Romania. Cumparand un suport prosoape baie electric, veti avea prosoape si haine uscate in timp foarte scurt. Aceste suporturi pentru prosoape electrice sunt speciale pentru uscarea si incalzirea prosoapelor. Port prosopul electric in functie de design si putere este recomandat pentru bai, bucatarii,holuri. si alte spatii. Suport prosop electric pe langa sarcina de incalzire sau uscare a prosoapelor incalzeste si spatiul respectiv. Marele avantaj ale acestor uscatoare pentru prosope este ca pot functiona independent de sistemul centralizat de incalzire. Suportul electric pentru prosop are termostat reglabil pentru temperatura de functionare si este prevazut cu cordon de alimentare.

Orice calorifer electric de prosoape si haine doriti sa achizitionati, noi vi-l trimitem prin curier rapid in timp foarte scurt, astfel ca dumneavoastra va  buteti bucura de produsul comandat mai repede ca oricand.

Din ce sunt confectionate caloriferele electrice de prosoape?

Aceste ucalorifere electrice de prosoape sunt confectionate din otel inoxidabil si sunt de doua feluri: simple si acoperite cu pulbere metalica, diferenta intre cele doua fiind in mod special una estetica.

Suporturile electrice de prosoape sunt prevazute cu mai multe brate pentru a incalzi sau usca uniform si in mod eficient produsele dumneavoastra din material textil. Totodata, dispunem si de suporturi pentru prosoape de baie electrice cu elementi mobili, astfel ca puteti usca mai multe prosoape simultan.

Toate uscatoarele electrice de prosoape pe care le avem sunt prevazute cu un termostat care va ofera posibilitatea sa setati temperatura dorita. Astfel, daca aveti un prosop, o haina sau o covertura cu un material mai sensibil, puteti sa il uscati la o temperatura mai scazuta fara ca acesta sa se arda sau sa se innegreasca.

Puteti totodata sa folositi acest calorifer de prosoape electric si pe post de suport pentru haine. Acestea au un numar ridicat de brate,asadar aveti destul loc pentru a pune hainele sau prosoapele dumneavoastra.

Se arată toate cele 15 rezultate